KAMCE Torhout nodigt u vriendelijk uit op hun:

31e TRIAL KLEIGROEVE – INSCHRIJVEN

Zaterdag 19 – Zondag 20 augustus 2023

LIGGING TERREIN: Nieuw Egemseweg (zijstraat Brugsesteenweg N50 Kortrijk-Brugge nabij TV toren) 8740 Pittem (deelgemeente Egem) België.

Zaterdag 19 augustus:
Inschrijven: Enkel ter plaatse aan het wedtrijdsecretariaat, zaterdag vanaf 8u30 in de tent op het terrein.
Inschrijvingsprijs: € 25.
Licenties:
– BMB triallicentiehouders, KNMV, enz., conform FIM Europe
– Regionale triallicentie Motorsport Vlaanderen
– Daglicentie (€ 15), Kan ter plaatse afgehandeld worden of je kan het formulier vooraf downloaden, thuis invullen en vervolgens mee te brengen naar de wedstrijd. Formulier: VolwasseneMinderjarige. Gelieve het aanvraagformulier correct en volledig in te vullen. Vergeet niet om een recto-verso kopie van je identiteitskaart mee te brengen of ter plaatse te laten nemen. Betaling contant op de wedstrijddag.
START: Zaterdag om 11u00 – per wedstrijd 4 ronden van 8 non-stops.
KLASSEN: Volgens het Open West-Vlaams kampioenschap Trial-kampioenschap 2023: classics (groen), nieuwkomers (blauw), nieuwelingen (groen), juniors (wit), nationalen (rood), inters en inters+ (geel), & 2 afzonderlijke klassen voor 40+, gentlemen (wit) en recreanten (groen).

Zondag 20 augustus:
Inschrijven: Enkel ter plaatse aan het wedstrijdsecretariaat, zondag vanaf 8u30 in de tent op het terrein.
Inschrijvingsprijs: € 25.
Licenties:
– BMB triallicentiehouders, KNMV, enz., conform FIM Europe
– Regionale triallicentie Motorsport Vlaanderen
– Daglicentie (€ 15), Kan ter plaatse afgehandeld worden of je kan het formulier vooraf downloaden, thuis invullen en vervolgens mee te brengen naar de wedstrijd. Formulier: VolwasseneMinderjarige. Gelieve het aanvraagformulier correct en volledig in te vullen. Vergeet niet om een recto-verso kopie van je identiteitskaart mee te brengen of ter plaatse te laten nemen. Betaling contant op de wedstrijddag.
KLASSEN: Volgens het Open West-Vlaams kampioenschap Trial-kampioenschap 2023: classics (groen), nieuwkomers (blauw), nieuwelingen (groen), juniors (wit), nationalen (rood), inters en inters+ (geel), & 2 afzonderlijke klassen voor 40+, gentlemen (wit) en recreanten (groen).
START: Vanaf 11u00


CAMPING:
  Vanaf vrijdag 16u00 is er toegang tot de camping op het terrein.

VERDERE INFO: aanmeldingen deelname, camping, standhouder, enz., via de contact pagina

Info omtrent de secties:
Er zijn 8 zone’s voorzien voor INTERS & INTERS+/ NATIONALEN /JUNIORS / NIEUWELINGEN / CLASSICS en voor de 40+ GENTLEMEN / RECREANTEN.

Wedstrijd reglement Trial West-Vlaanderen

Het Trialreglement binnen het Open Trialkampioenschap van West-Vlaanderen kan mogelijks op enkele punten afwijken van wat u lokaal gewoon bent. Voorkom teleurstellingen en neem eens een kijkje in  het trialreglement 2023

De prijsuitreiking wordt steeds opgeluisterd door onze elegante Missen, die speciaal voor Trial Kleigroeve aanwezig zijn gedurende het ganse weekend. Dit jaar worden we bijgestaan door Miss Anouk Vanstaen!

Podium dame 2022

Model & Miss

lk ben Anouk Vanstaen, 18 jaar en ik ben afkomstig uit Pittem. lk doe dit jaar mee aan een modellenwedstrijd genaamd “Miss en Mister International Model” – kortweg: MMIM – opgericht door Hamdi Mahouk en Judith Ligny.
De organisatie van deze verkiezingswedstrijd gaat door op 10 december in de Artcube in Gent, na deze wedstrijd kan ik dan als model van start gaan.
lk hoop dat dit dan een soort opstapje kan zijn tot de grotere modellenwereld en ik daarin kan verder gaan. Momenteel werk ik bij Rituals Cosmetics te Roeselare, in september start ik met
een opleiding als wenkbrauwstylist en wil hier in de toekomst dan ook zelfstandig mee verder
gaan.

Tot in de Kleigroeve.
Groetjes,
Anouk

Anouk Vanstaen

Miss

Miss Trial Tweedaagse Kleigroeve 2022

Anouk Vanstaen

Miss

Miss BK Trial Egem 2022

WEEKEND PROGRAMMA

Vrijdag 12 augustus

Foodtruck naast de grote tent

Op vrijdagavond is de bar in de tent open tot 23u00. Naast de tent wordt een foodtruck voorzien van traiteur Neirynck. Iedereen kan vrij aankopen aan de foodtruck tussen 19u00 en 23u00.

Van harte welkom op het gezellig samenzijn op vrijdagavond!

De foodtruck is voorzien van verschillende vleessoorten , frietjes en sauzen.
De gekende KAMCE Torhout aperitief is ook van de partij.

U kan er tevens als piloot al eens de (nieuwe) zones gaan aanschouwen.

Zaterdag 13 augustus

1ste Wedstrijddag, PA & VL Trial

08u30: Toegang tot het terrein
09u00: Inschrijving deelnemers op het secretariaat (tent tegenover de reuze tent).
11u00: Start wedstrijd. Van zodra officiele uitslag beschikbaar is: afroep resultaten + prijsuitdeling.
18u30: Muziek, projecties & animatie in reuze tent.

Zondag 14 augustus

2de Wedstrijddag, BK Trial

Op zondagmorgen schenkt KAMCE Torhout aan alle kampeerders en medewerkers een GRATIS Engels ontbijt in de tent! Gelieve ons op voorhand te verwittigen indien u komt kamperen aub. Contacteer: gpmotors@telenet.be zodat wij ons kunnen voorzien van het nodige gerief.
08u00 Toegang tot het terrein Onbijt: eieren met spek, kaas ,vlees, confituur, choco, chocomelk, koffie.
08u10: Inschrijving deelnemers BK op het secretariaat (tent tegenover de reuze tent).
10u00: Start wedstrijd. Van zodra officiele uitslag beschikbaar is: afroep resultaten + prijsuitdeling.

Rand Animatie

CATERING

Tijdens het ganse weekend kan je voor een verfrissend drankje op verschillende locaties op het terrein terecht. Buiten de vrijdag is de foodtruck van traiteur Neirynck ook open naast de grote tent op zaterdag en zondag vanaf 15u00. je kan er lekkere frietjes en verschillende vleessoorten en sauzen aankopen. De foodtruck blijft op zaterdag- en zondagavond open tot 19u00.

Bar

TRIAL-VILLAGE

De Trial-Village is opgebouwd uit verschillende standen van invoerders en verkopers van trialmotoren en toebehoren. U treft er de nieuwste modellen aan alsook tweedehands motoren, kleding, accessoires en zo veel meer. De kantinetent, sanitaire voorzieningen, secretariaat, podium en hulpdiensten zijn daar eveneens ondergebracht.
Naast de Trial-Village en achter de grote tent is een kampeerplaats voorzien voor de deelnemers

Trialdorp

KLEIGROEVE

De Kleigroeve biedt een uitgebreide variatie aan non-stops van aarde tot zand en van stenen tot een heuse waterval! Het decor is ook prachtig om er als toeschouwer rond te wandelen!

SectieBlokken