KAMCE Torhout nodigt u vriendelijk uit op hun:

30e TRIAL KLEIGROEVE – INSCHRIJVEN

Vrijdag 12 – Zaterdag 13 – Zondag 14 augustus 2022

LIGGING TERREIN: Nieuw Egemseweg (zijstraat Brugsesteenweg N50 Kortrijk-Brugge nabij TV toren) 8740 Pittem (deelgemeente Egem) België.

Zaterdag 13 augustus:
Inschrijven: Vooraf-inschrijving via het webformulier, of op de wedstrijddag , zaterdag vanaf 09uoo in de tent op het terrein.
Inschrijvingsprijs: € 25.
Licenties:
– BMB triallicentiehouders (FIM Europe)
– Regionale triallicentie Motorsport Vlaanderen
– Daglicentie (€ 15), bij voorkeur op voorhand melden met aanvraag formulier VolwasseneMinderjarige. Gelieve het aanvraagformulier correct en volledig in te vullen. Vergeet niet om een recto-verso kopie van je identiteitskaart toe te voegen. Om geen tijd te verliezen aan de inschrijvingstafel kan alles vooraf doorgemaild worden naar admin@trialkleigroeve.be .
Betaling contant op de wedstrijddag.
START: Zaterdag om 11u00 – per wedstrijd 4 ronden van 8 non-stops.
KLASSEN: Volgens Open West-Vlaams kampioenschap intieme trial 2022: nieuwkomers, nieuwelingen, juniors, nationalen, inters, & 2 afzonderlijke klassen voor 40+, gentlemen en recreanten.

Zondag 14 augustus:
Inschrijven: Vooraf-inschrijving verplicht met voorafbetaling (piloot: € 30, assistent: € 5) via het webformulier, of met opleg van €15 op de wedstrijddag, zondag vanaf 08u10 in de tent op het terrein.
Licenties:
– FIM Europe triallicentiehouders (BMB, KNMV, enz.)
– Daglicentie (€ 20) bij voorkeur op voorhand melden met het aanvraagformulier VolwasseneMinderjarige
Gelieve het aanvraagformulier correct en volledig in te vullen. Vergeet niet om een recto-verso kopie van je identiteitskaart toe te voegen. Om geen tijd te verliezen aan de inschrijvingstafel kan alles vooraf doorgemaild worden naar admin@trialkleigroeve.be .
Betaling contant op de wedstrijddag.
Bijzonder reglement: BK Trial Kleigroeve 14/08/22
KLASSEN: Volgens BK BMB 2022: Beloften -125cc, recreanten, randonneurs, gentlemen, juniors, seniors, nationalen, internationalen en classic.
START: Vanaf 10u00


CAMPING:
  Vanaf vrijdag 16u00 is er toegang tot de camping op het terrein. Reserveer nu je campingplaats.

VERDERE INFO: aanmeldingen deelname, camping, standhouder, enz., via de contact pagina

Info omtrent de secties:
Er zijn 8 zone’s voorzien voor INTERS / NATIONALEN /JUNIORS / NIEUWELINGEN en voor de 40+ Gentlemen / Recrenaten.

Wedstrijd reglement Trial West-Vlaanderen

Het Trialreglement binnen het Open Trialkampioenschap van West-Vlaanderen kan mogelijks op enkele punten afwijken van wat u lokaal gewoon bent. Voorkom teleurstellingen en neem eens een kijkje in  het trialreglement 2022

De prijsuitreiking wordt steeds opgeluisterd door onze elegante Missen, die speciaal voor Trial Kleigroeve aanwezig zijn gedurende het ganse weekend. Dit jaar worden we bijgestaan door Miss Anouk Vanstaen!

Podium dame 2022

Model & Miss

lk ben Anouk Vanstaen, 18 jaar en ik ben afkomstig uit Pittem. lk doe dit jaar mee aan een modellenwedstrijd genaamd “Miss en Mister International Model” – kortweg: MMIM – opgericht door Hamdi Mahouk en Judith Ligny.
De organisatie van deze verkiezingswedstrijd gaat door op 10 december in de Artcube in Gent, na deze wedstrijd kan ik dan als model van start gaan.
lk hoop dat dit dan een soort opstapje kan zijn tot de grotere modellenwereld en ik daarin kan verder gaan. Momenteel werk ik bij Rituals Cosmetics te Roeselare, in september start ik met
een opleiding als wenkbrauwstylist en wil hier in de toekomst dan ook zelfstandig mee verder
gaan.

Tot in de Kleigroeve.
Groetjes,
Anouk

Anouk Vanstaen

Miss

Miss Trial Tweedaagse Kleigroeve 2022

Anouk Vanstaen

Miss

Miss BK Trial Egem 2022

WEEKEND PROGRAMMA

Vrijdag 12 augustus

BBQ in reuze tent

Wij nodigen u, uw familie en vrienden uit op onze BBQ. Wij presenteren u, in een gezellig samenzijn met muziek en projecties, een ruim assortiment aan vlees en groentjes op een smaakvolle manier bereid door onze clubtraiteur Patrick Neirynck en zijn team.

Iedereen van harte welkom!

OP HET MENU: 2x apéritief 8 vleesvariaties Saladbar 10 soorten + fruit en sauzen aardappelremoullade en brood.
Drank aan tafel is niet inbegrepen.

INSCHRIJVEN: Uitsluitend op voorhand en ten laatste op 5/08/22 via onze secretaris Geert Carpentier +32 (0)476 211653

BETALING: Via overschrijving op IBAN: BE17 7380 1096 0921  BIC: KRED BE BB met vermelding van het aantal personen

PRIJS: € 28 per persoon (kinderen tot 12 jaar: € 18)
U wordt in de tent op het terrein verwacht om 19u00 voor de aanvang van de barbecue en uw eerste KAMCE Torhout aperitief.
U kan er tevens als piloot al eens de (nieuwe) zones gaan aanschouwen.

Rand Animatie

CATERING

Tijdens het ganse weekend kan je voor een verfrissend drankje op verschillende locaties op het terrein terecht. Op zaterdag en zondag staat op de esplanade een foodtruck van ’t Pittemnaerke. je kan er lekkere frietjes en hapjes laten frituren. De foodtruck blijft op zaterdag- en zondagavond open tot 21u00. Ook de icetruck van Jan Magherman is terug van de partij.
Om drankjes koel te houden kan je een koelwagen huren

Bar

TRIAL-VILLAGE

De Trial-Village is opgebouwd uit verschillende standen van invoerders en verkopers van trialmotoren en toebehoren. U treft er de nieuwste modellen aan alsook tweedehands motoren, kleding, accessoires en zo veel meer. De kantinetent, sanitaire voorzieningen, secretariaat, podium en hulpdiensten zijn daar eveneens ondergebracht.
Reserveer uw kampeerplaats  (enkel voor de deelnemers van de wedstrijden).

Trialdorp

KLEIGROEVE

De Kleigroeve biedt een uitgebreide variatie aan non-stops van aarde tot zand en van stenen tot een heuse waterval! Het decor is ook prachtig om er als toeschouwer rond te wandelen!

SectieBlokken