fiets trial initiatie gratis kennismaking
KAMCE Torhout nodigt u vriendelijk uit op hun:

29ste TRIAL KLEIGROEVE – INSCHRIJVEN

Vrijdag 23 – Zaterdag 24 – Zondag 25 augustus 2019

LIGGING TERREIN: Nieuwe Egemseweg (zijstraat Brugsesteenweg N50 Kortrijk-Brugge nabij TV toren) 8740 Pittem (deelgemeente Egem) België.

INSCHRIJVEN: Zaterdag en zondag vanaf 09u30 in de tent op het terrein. DAGVERGUNNING mogelijk. Iedereen die zich vooraf aanmeldt als deelnemer van de wedstrijd krijgt een aandenken!

START: Zaterdag en zondag telkens om 11u00 – per wedstrijd 4 ronden van 8 non-stops.

KLASSEN: Volgens Open West-Vlaams kampioenschap intieme trial 2019: nieuwelingen, juniors, nationalen, inters, inters+ & 2 afzonderlijke klassen voor 40plussers.

JEUGD: trialfiets demo op de esplanade.

OLDTIMERS & DAMES: Elke deelnemer met een PRE-65 of TWIN-SHOCK motor en elke vrouwelijke pilote ontvangt een trofee op elke wedstrijddag.

CAMPING: Vanaf vrijdag 16u00 is er toegang tot de camping op het terrein. Reserveer nu je campingplaats.

VERDERE INFO: aanmeldingen deelname, camping, standhouder, enz., via de contact pagina

Info omtrent de secties:
Er zijn 6 aparte zone’s voorzien voor INTERS / INTERS+ / NATIONALEN, 6 aparte zone’s voor JUNIORS / NIEUWELINGEN en 2 zone’s voor alle categorieën om het deelnemersveld beter te kunnen spreiden.

Wedstrijd reglement Trial West-Vlaanderen

Het Trialreglement binnen het Open Trialkampioenschap van West-Vlaanderen kan mogelijks op enkele punten afwijken van wat u lokaal gewoon bent. Voorkom teleurstellingen en neem eens een kijkje in  het trialreglement 2019

De prijsuitreiking wordt steeds opgeluisterd door onze elegante Missen, die speciaal voor Trial Kleigroeve aanwezig zijn gedurende het ganse weekend.

Podium dames 2017

Model & Miss

Huldigingen Trial kleigroeve

Louise Mattheeuws

Louise Mattheeuws

Miss

Miss KAMCE Torhout

Miss Belgium Coast finaliste 2017

Miss

Miss Trial kleigroeve

WEEKEND PROGRAMMA

Vrijdag 23 augustus

BBQ in reuze tent

Wij nodigen u, uw familie en vrienden uit op onze BBQ. Wij presenteren u, in een gezellig samenzijn met muziek en projecties, een ruim assortiment aan vlees en groentjes op een smaakvolle manier bereid door onze clubtraiteur Patrick Neirynck en zijn team.

Iedereen van harte welkom!

OP HET MENU: 2x apéritief 8 vleesvariaties Saladbar 10 soorten + fruit en sauzen aardappelremoullade en brood.
Drank aan tafel is niet inbegrepen.

INSCHRIJVEN: Uitsluitend op voorhand en ten laatste op 16/08/19 via onze secretaris Geert Carpentier +32 (0)476 211653

BETALING: Via overschrijving op IBAN: BE17 7380 1096 0921  BIC: KRED BE BB met vermelding van het aantal personen

PRIJS: € 25 per persoon (kinderen tot 12 jaar: € 15)
U wordt in de tent op het terrein verwacht om 19u00 voor de aanvang van de barbecue en uw eerste KAMCE Torhout aperitief.
U kan er tevens als piloot al eens de (nieuwe) zones gaan aanschouwen.

JEUGBEGELEIDING

Na het succes van de vorige jaren wordt er terug een demo-parcours voor trialfietsen aangelegd tegenover de grote tent op de esplanade waarop onze allerjongsten zich onder begeleiding van ervaren mensen kunnen uitleven en oefenen met hun TRIALFIETS.

fiets trial initiatie

OLDTIMERS

U kan met uw classicmotor de keuze maken uit 2 verschillende trajecten zijnde de GROENE pijlen (eenvoudigste niveau) of de WITTE pijlen (niveau junior intieme trial) Beide parcours zijn perfect berijdbaar zonder zware opstappen! PRE-65 of TWIN-SHOCK. Voor elke oldtimer piloot word een trofee voorzien door KAMCE Torhout.

BSAvincent
Rand Animatie

CATERING

Tijdens het ganse weekend kan je voor een verfrissend drankje op verschillende locaties op het terrein terecht. Op zaterdag en zondag staat op de esplanade een foodtruck van ’t Pittemnaerke. je kan er lekkere frietjes en hapjes laten frituren. De foodtruck blijft op zaterdag- en zondagavond open tot 21u00. Ook de icetruck van Jan Magherman is terug van de partij.
Om drankjes koel te houden kan je een koelwagen huren

Bar

TRIAL-VILLAGE

De Trial-Village is opgebouwd uit verschillende standen van invoerders en verkopers van trialmotoren en toebehoren. U treft er de nieuwste modellen aan alsook tweedehands motoren, kleding, accessoires en zo veel meer. De kantinetent, sanitaire voorzieningen, secretariaat, podium en hulpdiensten zijn daar eveneens ondergebracht.
Reserveer uw kampeerplaats  (enkel voor de deelnemers van de wedstrijden).

Trialdorp

KLEIGROEVE

De Kleigroeve biedt een uitgebreide variatie aan non-stops van aarde tot zand en van stenen tot een heuse waterval! Het decor is ook prachtig om er als toeschouwer rond te wandelen!

SectieBlokken
Menu